Platforma de foraj cu 54 de elemente ce cântăresc în total peste 2.000 tone a fost livrată în septembrie de la Gdańsk în Tanzania. Iar CEVA Logistics a fost responsabilă pentru implementarea transportului.

CEVA Logistics a finalizat recent un transport agabaritic pentru cea mai importantă companie europeană din sectorul forajului terestru, Exalo Drilling (grupul PGNiG). Compania de logistică a livrat construcția platformei de foraj din portul Gdańsk către insula africană Songo Songo de pe coasta Tanzaniei.
CEVA Logistics a gestionat întregul proces de livrare a platformei petroliere de la producători către un client din Tanzania, folosind transportul maritim. Operatorul a închiriat o navă pentru transportul a 154 de elemente ale platformei de foraj, inclusiv platforma de foraj și părți ale structurii. Greutatea totală a întregii sarcini a fost de peste 2.000 de tone, iar volumul a fost de 9.000 de metri cubi.
Dispozitivele au fost transportate din diferite fabrici din Polonia, Croația și Olanda până în portul din Gdańsk. Întregul proces de consolidare a durat câteva săptămâni și a necesitat planificare și coordonare precise în fiecare etapă. În portul Gdańsk, au fost încărcate elemente ale structurii platformei de foraj pe puntea navei cu ajutorul unor echipamente de ridicare specializate și au plecat în Tanzania. „Aceasta a fost una dintre cele mai complexe livrări de marfă grea pe care le-am finalizat recent. Clienții noștri se pot baza întotdeauna pe noi pentru soluții logistice personalizate, indiferent de ce au nevoie pentru transport. Experiența în deservirea industriei și know-how-ul echipelor noastre, precum și forța și capacitățile rețelei logistice globale CEVA sunt de o importanță cheie pentru organizarea eficientă și livrările în astfel de proiecte“, a spus Mariusz Rutowicz, directorul Departamentului de logistică a proiectelor CEVA în Europa de Est.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut