Ca parte a strategiei sale de expansiune în America Latină, CEVA Logistics a semnat un acord pentru achiziționarea a 100% din acțiunile Cargex S.A., expert internațional în transportul de mărfuri perisabile cu sediul în Bogotá, Columbia. La închiderea achiziției, CEVA va prelua, de asemenea, controlul complet al afiliatului de brokeraj vamal Cargex, Agencias de Aduanas Aduanamos.

Cargex are peste 25 de ani de experiență, cu accent principal în gestionarea exporturilor de mărfuri perisabile. Are operațiuni în Bogotá, Medellin, Cartagena, Buenaventura și Santa Marta. De-a lungul anilor, Cargex și Aduanamos au devenit lideri în manipularea produselor perisabile prin infrastructură, experiență și printr-o echipă înalt calificată.

Cu această achiziție, CEVA Logistics va deveni un jucător de frunte pe piața produselor perisabile din Columbia. Directorul general Cargex, Pablo Torres, se va alătura CEVA Logistics ca director al departamentului de produse perisabile pentru Columbia și Ecuador.

CEVA se așteaptă ca piața de produse perisabile din America Latină să crească anual cu 10% până în 2024. Transportul aerian va juca un rol cheie pe măsură ce compania se extinde pe această piaţă, iar programul în expansiune CEVA SkyCapacity va juca un rol critic în conectarea Americii Latine cu piețele internaționale.

Cu un accent actual pe fructe, legume, flori, pește și alte proteine, CEVA intenționează să fie un jucător puternic de piața de produse perisabile în regiunea latino-americană, cu obiective de creștere cu peste 50% pe toate piețele sale actuale din țară.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut