CEVA Logistics a deschis o stație de transport aerian de marfă cu temperatură controlată, lângă Aeroportul Internațional Changi din Singapore, poziționând Singapore ca centru strategic de logistică medicală pentru regiunea Asia-Pacific.

Cea mai recentă stație frigorifică CEVA se află în zona de liber schimb din Logistic Park of Singapore, şi are ca scop facilitarea distribuției regionale în regiunea Asociației Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN), oferind stocare în tranzit, servicii cu valoare adăugată și timpi de livrare rapizi pentru conectare cu piețele globale. Apropierea locației de porturile maritime locale, combinată cu opțiunile de containere frigorifice, permite, de asemenea, clienților, să acceseze transportul oceanic de mărfuri.

Rețeaua în creștere a stațiilor frigorifice CEVA este pusă în slujba logisticii farmaceutice care asigură faptul că mărfurile sensibile la temperatură sunt menținute în mediile lor optime pe parcursul transportului.

Soluția CEVA Logistics cu temperatură controlată a necesitat investiții în instalații specializate de transport aerian. Cu sprijinul companiei mamă, grupul CMA CGM, lider în transportul maritim și logistică, CEVA s-a angajat să opereze o rețea de peste 40 de astfel de stații de transport aerian până la sfârșitul anului 2021. Stații suplimentare în Atlanta, Chicago, Frankfurt, Madrid, Budapesta și Mumbai sunt programate să se deschidă în următoarele luni.

Pentru a satisface cerințele clienților din domeniul sănătății și al produselor farmaceutice, noua stație este compusă din două zone distincte dedicate gestionării temperaturii transporturilor în intervalele de 15-25 grade Celsius și 2-8 grade Celsius. CEVA va continua să se concentreze asupra spectrului de produse care necesită o gamă de 2-8 gr.C, inclusiv pe anumite vaccinuri Covid-19, deși compania oferă soluții şi pentru alte produse.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare