Ceva Logistics îmbunătățește transportul terestru care conectează Europa, Asia și Orientul Mijlociu, cu legături rutiere și feroviare intermodale pentru servicii end-to-end. Prima inovație se referă la o conexiune zilnică pentru semiremorci și containere High Cube Pallet Wide între terminalul turc Halkali din Istanbul și terminalul german din Duisburg, care are un timp de călătorie de șase zile.

În terminalul german, unitățile de încărcare sunt aduse la destinație prin rețeaua de transport Ceva administrată de Turnul European de Control. În Vietnam, Ceva gestionează direct consolidarea containerelor și transportul rutier către și de la terminalul feroviar, cu posibilitatea de a urma procedurile vamale și de a oferi o soluție unică end-to-end. Serviciul oferit include si vizibilitatea transportului, gestionarea eventualelor probleme si îmbunătăţirea transporturilor.

Tot din Germania, Ceva Logistics a început o conexiune feroviară cu trenuri bloc către Vietnam, prin China. Acest serviciu poate fi integrat cu alte soluții intermodale, cum ar fi rutier-feroviar și maritim-feroviar pentru fluxurile dintre Asia de Sud-Est și Europa. Ceva anunță că în 2021 transportul feroviar între China și Europa a crescut la 135 de trenuri, de la 50 în 2020.

Între China și Asia de Sud-Est, compania oferă o nouă soluție intermodală rutier-feroviar-rutier pentru a aborda congestionarea frontierei. Scopul este de a oferi timpi de călătorie în întreaga regiune door-to-door între 4 și 8 zile. Acest serviciu prevede conectarea cu rețeaua de transportatori care operează cu Ceva, transportul feroviar cu trenuri bloc între aeroporturile chineze Pinxiang, Nanning, Kunming, Xiamen și Chongqing spre Thailanda, prin Vietnam sau Laos. Din această din urmă locație, alte vehicule industriale gestionate de Ceva transportă mărfurile către Malaezia sau Singapore.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare