În rezultatele consolidate pentru 2020, Ceva Logistics, componenta logistică a CMA CGM, raportează o creștere cu 4,1% a veniturilor, la 7,4 miliarde de dolari și un venit operațional de 135 de milioane de dolari, de patru ori mai mult decât a obținut în anul precedent.
Pierderile din 2020 au fost de 76 de milioane de dolari, de la 166 de milioane de dolari în 2019. În timp ce veniturile din gestionarea transportului de marfă de la clienți externi au crescut cu 14,1% la 4 miliarde de dolari, veniturile din transportul aerian s-au majorat cu un impresionant 38,1%, până la 1,8 miliarde de dolari și în transportul oceanic veniturile au crescut cu 12,9%, până la 1,2 miliarde de dolari. Cu toate acestea, veniturile din logistica contractuală au scăzut cu 5,8% în 2020, la 3,4 miliarde de dolari.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare