CEVA Logistics își extinde operațiunile și serviciile africane prin achiziția a două încărcătoare de pește pentru a fi utilizate în portul din Abidjan, Coasta de Fildeș. Noile încărcătoare îi permit CEVA să ofere o soluție completă end-to-end pentru exporturile de ton congelat din vestul Africii – exporturi care urmează să depășească 150.000 de tone până în 2023.

Echipa CEVA Logistics din Coasta de Fildeș este specializată de mult timp în încărcarea peștelui și va folosi noul echipament pentru a-și extinde și mai mult capacitățile, care includ și gestionarea formalităților vamale.

Operate de personal CEVA special instruit, încărcătoarele de pește au fost importate din Spania, asamblate la docuri de către tehnicieni și puse pe roți în poziție. Astfel sunt înlocuite echipamentele închiriate care nu erau dedicate exclusiv CEVA. În două zile de la instalare, noile încărcătoare de pește au umplut mai mult de 10 containere frigorifice de 40” cu o manipulare minimă, protejând în același timp încărcătura delicată împotriva elementelor naturale care o pot degrada, cum ar fi soarele, căldura și umiditatea.

Deținerea directă a noilor încărcătoare îi permite companiei să ofere fiabilitate și performanță sporite la încărcarea peștelui, evitând timpii costisitori de nefuncționare. Rezultatul net este că exporturile destinate piețelor cheie, cum ar fi Spania și Ecuador, pot fi livrate cu cea mai înaltă calitate. Clienții, precum Grupo Albacora, beneficiază deja de eficiența și calitatea îmbunătățite oferite de noile echipamente.

Hakim Hadji, director general pentru Africa de Vest și de Nord, CEVA Logistics, spune: „Ne angajăm să oferim o logistică responsabilă. În portul Abidjan, angajamentul ne-a determinat să investim în aceste noi încărcătoare de pește, care ne permit să fim mai eficienți și să controlăm întregul proces de încărcare pentru clienții noștri. În același timp, suntem capabili să sprijinim capacitatea portului de a primi un număr mai mare de plase de pescuit într-un timp de rotație redus. Încărcătoarele sunt acum pe deplin operaționale și oferă zilnic rezultate îmbunătățite de debit.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut