Noua locaţie de 40.000 m2 din Polonia va acționa ca centru de distribuție pentru retailerul de fashion cu creștere rapidă.

Continuând extinderea afacerii sale globale de e-commerce, CEVA Logistics a anunțat preluarea unui contract pe cinci ani cu About You, una dintre platformele de modă cu cea mai rapidă creștere din Europa. CEVA va gestiona un nou depozit de 40.000 de metri pătrați în Wroclaw-Magnice, Polonia, folosindu-și capacitățile de automatizare și de tehnologie pentru a oferi o productivitate mai mare și timpi de livrare mai scurţi pentru activitățile de comerț electronic ale About You.

În condițiile acordului pe termen lung, echipa de logistică contractuală CEVA Logistics din Polonia va fi responsabilă de gestionarea noii unități extrem de automatizate și bazate pe tehnologie, care va oferi retailerului logistica necesară expansiunii sale internaționale.

În plus, unitatea va aduce beneficii economice și de afaceri comunităților locale. Aproximativ 1.000 de angajați sunt în prezent recrutați și instruiți pentru a sprijini operațiunile depozitului de 24/24. Prin amplasarea strategică a noului centru de distribuție din sud-vestul Poloniei, CEVA Logistics poate servi cu ușurință clienții About You din numeroase țări. About You și CEVA s-au angajat să opereze noua unitate într-o manieră sustenabilă, numeroase soluții fiind implementate pe amplasamentul greenfield, inclusiv panouri solare pentru energie curată.

Peder Winther, director general pentru Europa al CEVA Logistics, a declarat: „Comerțul electronic continuă să fie un catalizator crucial pe segmentul de modă și îmbrăcăminte. Expertiza în industrie a echipei noastre, combinată cu capacitățile puternice de comerț electronic și logistică contractuală, vor îmbunătăți serviciile pentru clienți ale retailerului prin preluarea îmbunătățită a comenzilor și termene de livrare mai scurte. Locaţia Wroclaw-Magnice va prezenta inovații de vârf și implementări tehnologice, deoarece echipa noastră de aproximativ 1.000 de angajați oferă o eficiență și valoare mai mare clienților About You.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare