Liderul global de soluții pentru lanțul de aprovizionare, care a atins neutralitatea carbonului pentru propriile operațiuni, lansează acum primul său palet din plastic 100% post-consum.

Brambles, compania globală care își desfășoară activitatea în 60 de țări prin intermediul brandului CHEP, a lansat pe piaţă primul palet din plastic cu ciclu închis, ca parte a angajamentului său Waste Positive de a folosi deșeurile de plastic pe platformele sale. Primul produs Brambles fabricat din deșeuri de plastic 100% post-consum, Q + cu roți, a fost lansat în Europa anul acesta. „În noua noastră strategie de durabilitate pe cinci ani, Brambles prezintă un curs clar către un lanț de aprovizionare cu adevărat regenerativ, cu reutilizarea, reziliența și regenerarea ca principii de bază. Această viziune de pionierat a permis afacerii noastre să creeze valoare într-un mediu în care schimbarea este o certitudine continuă. Aceste rezultate timpurii arată că strategia nu se referă doar la cuvinte, ci la acțiuni.

Fiecare realizare este un pas concret mai aproape de un viitor net-pozitiv”, a spus Graham Chipchase, CEO Brambles.

Modelul de „partajare și refolosire” al lui Brambles oferă deja multe economii de mediu lanțurilor de aprovizionare ale clienților în comparație cu alternativele de unică folosință. În ultimul an, soluțiile Brambles au ajutat clienții să realizeze următoarele economii:

  • 2,4 milioane de tone metrice de CO2 (echivalent cu CO2 emis de 454.500 de locuințe într-un an);
  • 3.160 megalitri de apă(aproximativ 1.240 de bazine olimpice);
  • 3,1 milioane de metri cubi de lemn;
  • 3,2 milioane de copaci;
  • 1,4 milioane de tone de deșeuri.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut