Sâmbăta trecută, partea superioară a unui pod s-a prăbușit în orașul Ezhou (provincia Hubei din China centrală) din cauza trecerii unui vehicul supradimensionat. Accidentul s-a soldat cu victime, potrivit beijingnews.net.

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 18 decembrie, când un ansamblu supradimensionat a intrat pe un pod peste autostradă. Incapabilă să reziste la sarcina unui vehicul de 198 de tone şi o platformă cu câteva zeci de rânduri de roți și marfă, o secțiune de 500 de metri a pasajului superior a căzut.

În momentul prăbuşirii, pe sub porțiunea căzută trecea o mașină de pasageri, care a fost zdrobită complet de o structură de câteva sute de tone. În plus, şi autotractorul a luat foc în urma accidentului. În urma incidentului, patru persoane au fost ucise și opt au fost rănite.

Potrivit ziarului, un astfel de vehicul greu nu avea dreptul de a intra pe această porțiune a podului. Pasajul superior, construit în urmă cu 11 ani, a fost realizat ținând cont de încărcături de 4 ori mai mici. În prezent, autoritățile locale investighează motivele pentru care nefericitul vehicul „supradimensionat” s-a deplasat pe acest traseu.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut