Cifra de afaceri a furnizorul belgian de servicii de logistică și transport, H.Essers, a depășit anul trecut pragul de un miliard de euro. Potrivit Transportmedia.be, aceasta este consecința unui număr de achiziții, dar și a creșterii organice.

Deschiderea unui nou centru farmaceutic pentru crossdocking la Genk, achiziția companiilor olandeze Verheul Transport și Meeus, a companiei Coral Transports & Logistics din Spania, un contract cu Pfizer pentru distribuția de vaccinuri împotriva coronavirusului, au făcut ca 2021 și 2022 să fie ani aglomerați pentru grupul H.Essers. Toate acestea au ajutat compania să depășească 1 miliard de euro cifră de afaceri în 2022 (1,04 miliarde de euro şi 7.500 de angajați). Cu toate acestea, rezultatele anuale nu se reflectă şi într-o creștere a profitului operațional, care rămâne în jur de 35 de milioane de euro. Profitul net al grupului s-a ridicat la 14 milioane de euro, comparativ cu aproape 25 de milioane de euro cu un an înainte.

Acum, creşterea continuă şi în 2023, compania deschizând un depozit pentru produse chimice în Lommel și a unei noi linii de fulfillment în Wilrijk.

FOTO: H.Essers / News / Inaugurarea depozitului din Lommel

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut