Săptămâna trecută, șoferul unui camion german a trecut prin câteva momente neplăcute după ce omologul său român și-a exprimat iritarea într-un mod neobișnuit, după cum arată portalul german wa.de.

În seara zilei de 15 septembrie, un mic incident a avut loc pe autostrada germană A44 spre Dortmund, în care, din fericire, nu au existat victime și nici camioane avariate, dar care demonstrează că şoferii se pot confrunta adesea cu un comportament necorespunzător chiar din partea colegilor de breaslă.

După cum a declarat poliția din orașul Bielefeld (Renania de Nord-Westfalia), şoferul german în vârstă de 56 de ani se deplasa de-a lungul A44 în direcția Dortmund. După Kassel, şoferul unui camion Scania înmatriculat în România a încercat să-l depășească de mai multe ori, dar din diverse motive nu a reușit.

La nodul Wünnenberg, germanul a încetinit pentru a se încadra spre autostrada A33, moment în care șoferul camionului cu număr de România a aruncat cu un ciocan în „infractor“ prin geamul pasagerului, care, din fericire, nu a lovit camionul.

Însă şoferul camionului german a raportat incidentul la poliție și a oferit o descriere dură a camionului românesc. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor depuse de oamenii legii, aceștia nu au putut găsi vinovatul care s-ar fi putut confrunta cu acuzații grave pentru provocarea unei situații periculoase pe șosea.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut