Ca urmare a închiderii punctele de control de la granița polono-belarusă, dar şi înăspririi controlului vamal și infrastructurii neadaptate unor astfel de fluxuri, continuă să se extindă cozile de camioane la granița Lituaniei cu Republica Belarus.

Potrivit Oficiului Punctelor de Control de Frontieră, citat de LRT.lt, luni (12.06) dimineața, erau 423 de camioane la controlul Mičný, la Raigard erau 400 de camioane şi la Lavoriškės alte 235 de camioane. Față de săptămâna trecută, numărul acestora a crescut cu aproximativ 300, iar timpul de ședere s-a majorat de la 23 la 63 de ore. În total, aproximativ 1.700 de camioane sunt parcate la granița dintre Lituania și Belarus. „Camioanele nu mai pot încăpea în zonele de așteptare şi de aceea s-au aliniat. Coada din Raigard se întinde până la satul Grutas, adică pe aproape șase kilometri și jumătate”, spune Giedrius Mishutis, secretar de presă al Serviciul de Grăniceri din Lituania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut