Deşi traficul de camioane a crescut cu 45% prin tunelul Frejus, compania Geie-Gef a anunţat că, în perioada 7 noiembrie – 2 decembrie 2023, va impune circulația alternativă în tunelul rutier, noaptea, pentru a desfăşura lucrări de întreținere.

După închiderea completă până pe 18 decembrie 2023 a traficului în tunelul Mont Blanc pentru lucrări extraordinare de întreținere, compania Geie-Gef anunță că în perioada 7 noiembrie – 2 decembrie traficul în tunelul Frejus se va desfăşura pe câte un sens, alternativ, în nopţile dintre 7 noiembrie şi 2 decembrie, tot pentru lucrări de întreţinere. Restricția va începe la 23.15 și se va termina la 4.30, cu ferestre de 45 de minute în fiecare direcție.

Acest blocaj apare într-un moment deja delicat pentru transportul internațional de mărfuri, remarcă Trasporto Europa. Pe lângă închiderea completă a tunelului Mont Blanc, mai există și problema a căii ferate Frejus cauzată de o alunecare de teren care a avut loc pe 27 august în Franța, care împiedică circulația trenurilor între cele două țări cel puțin până în vara lui 2024. Aceste circumstanțe cresc numărul de camioane care tranzitează tunelul rutier Frejus. Prefectura din Torino estimează că această creștere este de 45%.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut