Compania franceză Cma Cgm a introdus un zbor de marfă între Paris Charles de Gaulle și aeroportul chinez din Guangzhou Baiyun, cu o frecvență de trei curse pe săptămână.

Divizia de transport aerian a companiei franceze de transport maritim Cma Cgm îşi extinde legăturile dintre Europa și China cu o rută directă între Paris Charles de Gaulle și Guangzhou Baiyun. Primul zbor a decolat de pe aeroportul francez pe 11 aprilie, la ora 22.00, și a aterizat pe aeroportul chinez pe 13 aprilie la ora 2.00. În aceeaşi zi, la ora 5:00, a părăsit Guangzhou Baiyun cu o marfă de 58 de tone, constând în principal din produse pentru e-commerce, electronice și perisabile.

Cma Cgm Air Cargo implementează această legătură cu trei zboruri pe săptămână și se așteaptă să aducă pe aeroportul Guangzhou Baiyun o creștere a traficului internațional de mărfuri de peste 20.000 de tone pe an.

Flota de marfă a Cma Cgm a ajuns la șase avioane şi a început zborurile între hub-ul din Paris și China, cu legătura cu Shanghai Pudong, începând cu februarie 2023.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut