Compania de transport maritim Cma Cgm își continuă creșterea în logistică cu o nouă achiziție care implică majoritatea activităților Commerce & Lifecycle Services ale companiei americane Ingram Micro, care oferă servicii de logistică 3PL, dedicate în principal comerțului electronic. Acordul include, de asemenea, achiziția platformei cloud Shipwire și operațiunile de logistică avansate ale companiei în America de Nord, Europa, America Latină și Asia-Pacific. Tranziția valorează trei miliarde de dolari.

Business-urile achiziționate generează vânzări la nivel mondial de 1,7 miliarde de dolari și angajează 11.500 de angajați la nivel mondial, gestionând 59 de platforme logistice. Majoritatea operațiunilor au loc în Statele Unite și Europa. Combinând aceste resurse cu cele ale subsidiarei Ceva Logistics, Cma Cgm are aproximativ 90.000 de angajați în logistică în 1.100 de locații din 160 de țări. „Această achiziție reflectă angajamentul grupului Cma Cgm de a-și consolida poziția de lider mondial în sectorul de transport maritim și logistică”, subliniază compania într-o notă, precizând că, prin „combinarea activităților Ceva Logistics și Ingram Micro Cls se va crea cel de-al patrulea furnizor global de servicii de logistică contractuală”.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut