Cu mai mult de un an înainte de termenul limită UE, Coca-Cola a introdus capace fixe pe sticlele sale de băuturi răcoritoare, despre care compania spune că sunt utile din punct de vedere al mediului.

În decembrie anul trecut, Coca-Cola a anunţat pentru prima dată că va introduce capace atașate sticlelor de plastic la începutul lui 2023, devansând termenul limită stabilit de UE (2024). Cu toate acestea, după cum relatează Infostart.hu, o parte dintre clienți nu s-au acomodat uşor cu noile capace.

În acest sens, compania a declarat pentru Penzcentrum.hu că designul capacului fix a fost creat după cercetări ample. Acest lucru facilitează colectarea și reciclarea, iar ambalajul oferă consumatorilor o experiență mai convenabilă și mai igienică. „În același timp, știm că în timpul utilizării corecte a capacului fix, consumatorii trebuie să-și schimbe obiceiurile vechi de zeci de ani, ceea ce necesită timp. Suntem încrezători că toți consumatorii vor fi mulțumiți în timp de noul ambalaj.”

Foto: Noile capace au fost introduse şi în România

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut