După extinderea în Turcia și Lituania, Grupul italian Codognotto se îndreaptă către țările din Africa de Nord și face acest lucru prin semnarea unui acord strategic cu francezii de la Vectorys. Acordul, care prevede o colaborare comercială și operațională în domeniul transportului între Europa și Africa de Nord, „împărtășind rețele, piețe și experiența multor ani de activitate”, a fost semnat la Tunis de către președintele Grupului Vectorys, Nabgha Salem, și Marco Manfredini, director general de Operațiuni al Grupului Codognotto.

„Prin acest acord strategic dorim să punem bazele unei colaborări pe termen lung care să permită Grupului Codognotto să adauge Africa de Nord la portofoliul de servicii care deservește deja toată Europa și Turcia”, explică Marco Manfredini. „Credem că cel mai bun mod astăzi de a dezvolta amprenta geografică a serviciilor noastre este prin stipularea de alianțe care să reunească experiențe și piețe complementare.”

La rândul său, Vectorys vrea să „consolideze rețeaua europeană pentru a oferi clienților o soluție logistică globală”, după cum subliniază Nabgha Salem. „Motivul acestei alianțe este ghidat și de o viziune comună asupra ecologiei, durabilității și dezvoltării intermodalității.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut