Compania de logistică Nosta Group, din Osnabrück (Germania), a deschis un nou birou în Bucureşti, devenind a doua sa sucursală din ţara noastră, după cea din Cluj-Napoca. Accentul se va pune aici în special pe transportul maritim și aerian.

Potrivit Transport-online.de, deschiderea sucursalei din București are ca scop extinderea prezenţei Nosta Group în România, după lansarea primei sucursale la Cluj-Napoca la sfârșitul lui 2023.

Echipa companiei românești Nosta Logistics SRL se va concentra în primul rând pe soluții de transport maritim și aerian pentru clienții naționali și internaționali. „România este o piață interesantă și în creștere rapidă. De când ne-am extins rețeaua internațională cu prima filială din România la sfârșitul lui 2023, a fost clar că ne vom extinde rapid în țară”, spune Ivo Aris, COO Global Sea & Air al Nosta Group.

Sucursala din București face parte din strategia de internaționalizare continuă a furnizorului de servicii logistice. După cooperarea de câțiva ani a companiei cu școlile de șoferi locale și deschiderea locației din Cluj-Napoca, București este al treilea pas în acest proces. „Scopul nostru este să fim și mai aproape de clienții noi și existenți. În București vom fi disponibili pentru mai mulți potențiali clienți și pentru o varietate de industrii, în special pentru transportul maritim și aerian”, declară Szilard Sarkozi, Head of Business România. Biroul existent în Cluj-Napoca se concentrează în principal pe soluții de transport rutier. Însă echipa în creștere de experți în logistică din ambele ramuri este capabilă să gestioneze transporturile pe toate modurile de transport.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut