Aproape două treimi din consiliile din Anglia se străduiesc să recruteze șoferi de HGV pentru a curăţa drumurile în această iarnă, potrivit datelor Asociației guvernamentale locale (LGA).

Se spune că 63% dintre autorități s-au luptat sau au avut dificultăți să găsească șoferi calificați pentru activitățile de curăţare la iarnă.

Dintre cei care se luptă, cea mai comună măsură adoptată pentru a rezolva problema a fost formarea personalului existent (86%), urmată de apelarea la lucrătorii din agenții (55%).

Scăderea temperaturilor din ultima săptămână a cauzat perturbări pe scară largă în curse, zăpada a dus la drumuri blocate, iar prognozele arată gheață, ceață și zăpadă pentru o mare parte din Regatul Unit.

Cllr David Renard, purtătorul de cuvânt al LGA Transport, a declarat: „Pe măsură ce temperaturile încep să scadă, consiliile sunt gata să lucreze non-stop pentru a curăţa drumurile și trotuarele pentru a se asigura că oamenii sunt în siguranță și că pot ieși. Consiliile au stocat milioane de tone de sare și folosesc tehnologii noi și inovatoare acolo unde pot pentru a se asigura că acele zone care sunt cele mai dificile sunt păstrate curate și sigure pentru utilizare.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut