De la mijlocul lui noiembrie, Contargo AG va îmbunătăți gama de servicii între Rotterdam și Basel: trenurile numite „Basel Westport Shuttle” vor circula de cinci ori pe săptămână, în loc de trei ori pe săptămână, între Basel Bad./Weil UBF și porturile maritime Rotterdam, în ambele sensuri.

Lanțurile de aprovizionare din întreaga lume sunt în prezent supuse unei presiuni mari, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care Contargo AG, din Basel, şi-a extins semnificativ capacitățile unui produs existent.

Din 15 noiembrie 2021, Contargo va crește frecvența propriei navete BWS Basel-Westport cu încă două curse, până la un total de cinci călătorii dus-întors pe săptămână. Noua conexiune asigură o legătură feroviară stabilă și fiabilă între portul maritim Rotterdam și triunghiul de graniță dintre Elveția, Germania și Franța. Creșterea numărului de navete către terminalele portuare din Rotterdam (Maasvlakte și Container Terminal Twente) va reduce, de asemenea, emisia de CO2. Atât containerele maritime, cât și remorcile pot fi încărcate pe această conexiune.

Oferta extinsă poate fi rezervată prin portalul web al Contargo, care afișează și o prezentare generală a capacității și disponibilitatea imediată.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut