Soluția oferită constă în integrarea funcționalităților și datelor șoferilor din software-ul de management al flotei TIS-Web de la Continental în serviciile de management al flotei Iveco și permite managerilor de flote să respecte cerințele legale ale noului pachet de mobilitate al UE.

Inițial, Iveco va promova integrarea TIS-Web în rândul clienților italieni, germani și spanioli, iar apoi va lansa serviciul în întreaga Europă.

Cu ajutorul TIS-Web, care este soluția pentru stocarea, accesarea și analiza datelor tahografului inteligent, managerii de flote care trebuie să-și monitorizeze șoferii și vehiculele pot nu numai să arhiveze datele respective așa cum cere legislația europeană, dar pot, de asemenea, să acceseze statistici privind toate activitățile șoferilor și camioanelor și să genereze o varietate de rapoarte pentru a optimiza stilul de condus al șoferilor, dar și să le gestioneze eficient sarcinile zilnice.

Doar prin atingerea unui buton, managerii de flote TIS-Web pot verifica respectarea reglementărilor pentru perioadele de conducere și odihnă, precum și vitezele și pot primi instant informații despre nerespectarea regulilor în vigoare.

Soluția poate ține cont și de reglementările locale și naționale și poate oferi managerilor informații relevante pentru afacerile lor sau țările de operare.

Cum TIS-Web este un serviciu bazat pe cloud, managerii de flotă îl pot accesa de oriunde. Iar clienții Iveco care nu s-au abonat încă la serviciile TIS-Web le pot obține prin rețeaua de vânzări Iveco fără a fi nevoie de hardware suplimentar. Datele tahografului vor fi descărcate prin dispozitivul telematic Iveco și direcționate prin back-end direct către TIS-Web.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare