Autoritățile olandeze au intensificat controalele privind regularitatea utilizării tahografului pe vehiculele comerciale, iar în caz de fraudă aplică sancțiuni destul de grele.

Asta a descoperit o companie de transport rutier al cărei vehicul utilitar a fost oprit în august pe autostrada A67, în apropiere de Geldrop. În acest caz, controlul nu a fost efectuat de Poliție, ci de agenții Inspectoratului pentru Mediu și Transport (ILT), care se ocupă de respectarea timpilor de conducere și de odihnă. În timpul analizei datelor, inspectorii au observat anomalii care le-au stârnit suspiciuni, astfel că au hotărât să ducă vehiculul la service pentru o verificare amănunțită. Tehnicienii au descoperit o manipulare a dispozitivului, fapt care a costat compania de transport o amendă de 10.375 de euro, iar șoferul un ordin restrictiv de 45 de ore.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut