În timpul unei verificări în Saxonia-Anhalt de săptămâna trecută, poliția de stat a pedepsit numeroase defecţiuni la camioane și autocare. Circa 130 de polițiști au analizat atent 435 de vehicule, după cum a anunțat Ministerul german de Interne. Au fost constatate încălcări la aproximativ 185 de vehicule verificate (43%), iar unele camioane au fost scoase temporar din circulație.

Pe lângă defecte tehnice, oficialii au găsit și documente lipsă. Potrivit ministerului, 34 de încălcări au fost atât de grave încât călătoriile ulterioare au fost interzise. „Faptul că poliția de stat a constatat defecţiuni și încălcări ale legislaţiei la 2 din 5 camioane și autocare verificate, arată că nu trebuie să renunțăm la controalele din traficul comercial de mărfuri”, a declarat ministrul de Interne Tamara Zieschang (CDU).

Verificarea a făcut parte din acțiunea transnațională pentru camioane și autobuze, în perioada 13-19 iunie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare