Această constatare este rezultatul unei verificări efectuate pe autostrada A2 din Germania.

Potrivit unui control în trafic pe Autostrada 2 între Hanovra și Dortmund, doar câțiva dintre șoferii de camioane păstrează distanța minimă, prescrisă la 50 de metri. Poliția a descoperit asta joi, 14 octombrie, când a verificat camioanele timp de două ore lângă Bad Nenndorf. Majoritatea șoferilor se aflau la mai puțin de 30 de metri distanță faţă de vehiculul din față, după cum au raportat oficialii.

În plus, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, 10 din 1.000 de camioane nu îşi arimaseră corect încărcătura. Unele amenzi au fost colectate direct, iar în unele cazuri șoferii vor primi notificarea amenzilor prin poștă.

Pe această secţiune din A2, între Hanovra și Dortmund, se produc în mod regulat coliziuni spate grave, în care în ultimii ani au fost uciși mai mulți șoferi de camioane.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut