Recent, olandezii au desfășurat o acțiune de verificare privind odihna săptămânală în cabinele camionului, deşi astfel de operaţiuni sunt destul de rare în Ţările de jos. Acţiunea s-a desfăşurat în cel mai simplu mod posibil, pentru a prinde șoferii „în flagrant”. Patrulele Inspecției olandeze de transport (ILT) au apărut în parcare luni dimineață, imediat după răsăritul soarelui, şi au verificat un total de 20 de camioane, care tocmai terminau o pauză de 45 h, de weekend.

În cazul a trei șoferi, s-a putut demonstra că această oprire de 45 h a fost petrecută complet în cabină, astfel că s-a inițiat un proces pentru emiterea de sancțiuni aplicate transportatorilor pentru această încălcare, în valoare de 1.500 de euro.

Interesant este că olandezii nu au precizat unde a avut loc acțiunea, în ce parcare și pe ce autostradă. Acest lucru este destul de surprinzător, deoarece astfel de informații sunt furnizate de obicei, observă 40ton.net.

Fotografia atașată, postată de ILT, arată acțiunea în cauză.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut