Teste gratuite antigen de coronavirus în mijlocul portului Nürnberg – un nou serviciu care ar trebui să ajungă acolo unde cererea este cea mai mare, adică printre angajații companiilor de logistică al căror program de lucru adesea nu se potriveşte cu cel al altor centre de testare.

Centrul de testare din imediata vecinătate a biroului vamal este comandat de departamentul de sănătate Nürnberg. Acesta a fost creat dintr-o inițiativă a grupului Hans Geis GmbH + Co KG și a Bayernhafen GmbH & Co. KG, susținută de LBS – Landesverband Bayerischer Spediture eV, potrivit unui comunicat de presă citat de transport-online.de. „Centrele de testare existente nu sunt adesea compatibile cu procesele și cerințele operaționale ale industriei de expediere și logistică. În ciuda relevanței dovedite a sistemului, companiile și angajații trebuie adesea să aștepte soluții practice şi iniţiative ca cele ale companiilor Geis și Bayernhafen. Facilitatea nou creată în portul Nürnberg este un exemplu al competenței de soluționare a industriei și al angajamentului social al companiilor implicate”, explică Sabine Lehmann, Managing Director al LBS. „Avem respect pentru companiile care vin cu idei creative pentru buna funcționare a lanțurilor de transport. Aceasta este logistica prin excelență.”

Operatorul, Verzoll GmbH, a început pe 11 ianuarie 2022 cu programul de lucru de la 8 a.m. la 6 p.m, însă acesta urmează să fie prelungit din februarie pentru a le permite angajaților să se testeze înainte de începerea schimbului. Întrucât testele sunt valabile 24 de ore, inițial este posibilă testarea în pauza de masă sau după terminarea turei. În plus, centrul de testare poate fi folosit și de șoferii de camion care livrează în port și nu au 3G. Programările gratuite pot fi rezervate cu ușurință folosind coduri QR, care pot fi accesate pe bannere mari din port și pe site.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare