În prima săptămână din iulie, Cosco Shipping Holdings a lansat un anunț cu privire la proiecția rezultatelor semestriale pentru 2022.

Profitul net al companiei listate pentru prima jumătate a anului 2022 este de așteptat să fie de aproximativ 9,4 miliarde EUR, reprezentând o creștere de circa 74,45% față de aceeași perioadă a anului precedent.

EBIT pentru prima jumătate a anului 2022 este de așteptat să fie de aproximativ 13,8 miliarde EUR, reprezentând o creștere de aproximativ 92,08% față de anul trecut.

În prima jumătate din 2022, oferta și cererea de servicii de transport internațional de containere au fost relativ strânse, iar tarifele de transport de export pe rutele principale au rămas ridicate. În perioada de raportare, valoarea medie a China Container Freight Index (CCFI) a fost de 3.286,03 puncte, reprezentând o creștere de la an la an de 59%.

În perioada de raportare, lanțul global de aprovizionare a fost grav încetinit din cauza impactului pandemiei de Covid-19, iar clienții globali au prezentat cerințe mai mari privind stabilitatea și rezistența lanțului de aprovizionare.

Cosco Shipping Holdings a lucrat pentru a asigura capacitatea flotei și pentru a satisface cererea pieței de containere, oferind soluții alternative flexibile, cum ar fi tranzitul „apă-apă” și „apă-feroviar” intermodal și utilizarea pe deplin a inovației tehnologice și a digitalizării în sistemul lanțului de aprovizionare pentru a ajuta clienții să treacă peste vremurile dificile și să contribuie la stabilitatea lanțurilor globale de aprovizionare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare