A început o perioadă dificilă pentru transportatorii care călătoresc în Italia, ca urmare a sporirii frecvenţei restricţiilor cantitative de trecere a camioanelor de la granița din Kufstein.

Perioada de dozare a camioanelor a început sâmbăta trecută, 3 iunie, la ora 05:00. Poliția austriacă a apărut apoi la granița din Kufstein, permițând trecerea a până la 100 de camioane pe oră din partea germană. Potrivit 40ton.net, abia la prânz, limita a fost mărită la 350 de camioane. Toate aceste restricții au generat însă o coadă de camioane de 45 km pe banda dreaptă a autostrăzilor A93 și A8 către München.

În această săptămână, restricții similare se aplică pe 5, 6, 7 şi 9 iunie, în condiţiile în care, în această dimineață, coada de camioane pe A93 și A8 a depășit 30 km, iar joi 8 iunie, de la 00:00 până la ora 22, va fi interzisă circulația camioanelor cu MTMA de peste 7,5 t în Austria și sudul Germaniei de sărbătoarea Corpus Christi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut