Dezvoltatorul și administratorul de spații industriale și logistice, CTP, a livrat un depozit built-to-suit cu o suprafață de 35.000 mp pentru A&D Pharma – Dr.Max Group, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală de Est. CTPark Mogoșoaia este amplasat pe Șoseaua de Centură a Capitalei și consolidează portofoliul CTP România de peste 2,1 milioane mp în total, din care 1,5 milioane mp în București.

„Cooperarea cu A&D Pharma – Dr.Max Group a început în 2020 și în mai puțin de doi ani am livrat peste 45.000 mp în două locații, București și Sibiu, CTPark Mogosoaia fiind cu siguranță un depozit flagship atât pentru noi, cât și pentru A&D. Pharma – Dr.Max Group. Este cel mai mare depozit farmaceutic din România, livrat în timp record și în bugetul stabilit”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group, a adăugat: „Cu peste 4.500 de farmacii deservite în toată țara și peste 200 de milioane de unități procesate anual, capacitatea de depozitare și calitatea spațiilor sunt esențiale pentru businessul nostru. Continuăm să investim pe termen lung și să ne dezvoltăm pentru a răspunde nevoilor pacienților și partenerilor. Cu o investiție de peste 30 de milioane de euro, noul centru logistic național este un proiect de ultimă generație, fiind prima linie de colectare semiautomată pe distribuția de produse farmaceutice și unul dintre cele mai mari depozite farmaceutice din Europa Centrală și de Est.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare