Proprietarul și dezvoltatorul de spații logistice și industriale, CTP, a finalizat amenajarea spațiilor dedicate din CTPark Bucharest North companiei Sezamo, parte a grupului european Rohlik. Sezamo și-a lansat recent serviciile de e-groceries pentru publicul larg, în București și o parte din județul Ilfov, în urma unei investiții de 6 milioane de euro.

CTP a construit pentru Sezamo un depozit dedicat, cu o suprafață de 12.000 m2, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată. Depozitul Sezamo se află în parcul CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ștefănești – Afumați, din nordul Bucureștiului. „Ne bucurăm că am finalizat și livrat la timp spațiul pentru Sezamo. Echipele au lucrat extrem de bine împreună, mai ales că au aceeași agilitate, același dinamism și aceeași creativitate în a identifica cele mai bune soluții. CTPark Bucharest North le-a oferit tot ce își poate dori un client de e-commerce: locație, clădiri verzi eficiente cu cost de ocupare redus și, mai mult ca orice, flexibilitate”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

Delia Dinu, Chief Operations Officer Sezamo România, adaugă: „CTP România, a înțeles nu doar nevoile de business, dar și spiritul nostru antreprenorial și nevoia pentru abordări flexibile și soluții creative. Am lucrat în ultimele luni și vom continua să lucrăm alături de o echipă dedicată din cadrul CTPark Bucharest North și suntem recunoscători pentru această colaborare și pentru rezultatele obținute într-un timp record.”

Spațiul personalizat realizat de CTP pentru Sezamo a fost gândit astfel încât să răspundă tuturor nevoilor clientului și să-i faciliteze întregul proces operațional. Din totalul depozitului, 9.800 m2 reprezintă spații cu temperatură ambientală, din care aproximativ o treime cu temperatură controlată. Există zone pentru produsele refrigerate și congelate, inclusiv camere frigorifice cu temperaturi de până la -24 de gr.Celsius.

De asemenea, Sezamo.ro beneficiază și de spații dedicate lactatelor, fructelor și legumelor cu temperatură controlată între 4 și 12 gr.C, spații pentru produsele din carne și pește care au temperaturi între 0 și 2 gr.C și de camere speciale pentru produsele congelate. Există și o bucătărie de peste 350 m2, o zonă destinată ambalării produselor, echipată cu sisteme automatizate de preluare și sortare, și peste 2.000 m2 pentru birouri.

Sezamo oferă o selecție de peste 10.000 de produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și cele mai populare branduri de tip supermarket. Comanda este livrată în 3 ore sau la ora programată, cu un serviciu unic în România – intervalul de livrare de 15 minute. În plus, compania oferă „Banii înapoi garantat” în cazul în care clientul nu este mulțumit de un produs.

Sezamo și-a luat angajamentul să protejeze mediul înconjurător și invită clienții să joace un rol activ în asta. Astfel, compania livrează cu o flotă proprie de mașini electrice, utilizează pungi reutilizabile, confecționate din plastic reciclat și a implementat programul „Save the Food”, prin care clienții contribuie la reducerea risipei alimentare prin achiziția de alimente pe cale de expirare la un preț redus.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare