Proprietarul și dezvoltatorul de spații industriale și logistice CTP își consolidează echipa de management din România și îl numește pe Răzvan Danciu în funcția de Head of Property Management pentru portofoliul de peste 2,1 milioane m2 deținut în 15 orașe din țară.

„Îi urăm bun venit în echipa noastră. Suntem investitor pe termen lung și ne preocupă modul în care parcurile noastre industriale își păstrează valoarea în timp. Calitatea vieții și excelența serviciilor sunt prioritare și de aceea ne implicăm direct, prin servicii de property management integrat. Fiecare parc are specialiști dedicați, iar cei peste 200 de clienți pe care îi avem apreciază grija pe care o avem pentru a menține parcurile cât mai vii și mai dinamice”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

Răzvan Danciu are peste 20 de ani de experiență în management de proiecte și coordonare de operațiuni pentru proiecte complexe de dezvoltare şi este absolvent al Facultății de Construcții din București. De-a lungul carierei, el a coordonat, din poziția de Director de Operațiuni sau Senior Project manager, echipe complexe, principalele sale responsabilități fiind legate de calitatea proiectelor, livrarea la timp și de gestionare a serviciilor conexe, precum și de creșterea gradului de satisfacție a clienților. Mai mult, are şi specializări în domeniul clădirilor verzi (BREEAM si LEED). „Am ales să fac parte din echipa CTP deoarece cred că misiunea companiei de a construi ecosisteme de business sustenabile pentru viitor răspunde unei nevoi 100% relevante pentru piața europeană și pentru cea locală. Serviciile oferite sunt extrem de importante pentru dezvoltarea afacerii noastre și îmi propun să-mi folosesc experiența în domeniul operațional și a managementului de proiect pentru a continua să dezvolt și să amplific calitatea serviciilor de property management pentru întregul portofoliu de clienți”, completează Răzvan Danciu.

În România, CTP deține peste 2,1 milioane m2 de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare