Site-ul web al Amazon, a cărei inaugurare era iniţial anunţată pentru septembrie, a devenit funcţional în Belgia. Folosind adresa URL oarecum greoaie Amazon.com.be, belgienii pot să comande și să devină membri Prime. Gigantul din e-commerce intenționează să-și extindă oferta belgiană în viitorul apropiat.

Amazon are acum propriul site web belgian – Amazon.com.be – şi promite că belgienii vor putea alege din 180 de milioane de produse grupate în peste 30 de categorii. De asemenea, aceştia pot deveni membri Amazon Prime, ceea ce le oferă acces la serviciul de streaming video al Amazon și Prime Gaming. Pentru membri, Amazon promite și livrare gratuită în ziua următoare.

Magazinul online este disponibil în olandeză, franceză și engleză, dar îşi propune să evidențieze și afacerile locale. Magazinul „Brands of Belgium” cuprinde în prezent aproximativ 100 de companii belgiene, dar sunt așteptate şi altele. „Construirea unor relații puternice cu mărcile belgiene – mari sau mici – este incredibil de importantă pentru noi, deoarece clienților noștri le place să facă shopping şi la nivel local”, a spus Eva Faict, Country Manager pentru Amazon.com.be.

Lansarea în Belgia a fost întârziată din cauza faptului că retailerul nu a putut revendica site-ul Amazon.be, asigurătorul Baloise deținând deja adresa URL respectivă. În plus, Amazon și-a deschis pentru prima dată propriul centru de livrare în Anvers și și-a înființat o rețea independentă de curierat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare