O companie din Franța s-a gândit să dezvolte o aplicație numită Trucks’nB, care să ofere online locuri de parcare pentru camioane. Partener al acestei aplicații poate deveni oricine are spațiu suficient pentru a găzdui camioane. Este nevoie de o suprafață întărită, un gard complet și o poartă acționată electric. 

Acționarea este importantă aici, deoarece poarta va fi inclusă în sistemul de deschidere de la distanță folosind aplicația. În plus, Trucks’nB cere fiecărui partener să aibă toalete și acces la un duș în curte, însă, se pare că dezvoltatorii aplicației pot ajuta proprietarul locației să organizeze aceste facilități.

Aplicația oferă deja primele 47 de parcări în Franța și pregătește și o extindere în Belgia.

După ce locația a fost inclusă în rețea, este posibilă rezervarea sa de la distanță cu plata în aplicație. Rezervarea se poate face în avans, iar utilizatorul poate compara ușor prețurile parcărilor din mai multe locuri diferite. Șoferul poate merge la locul indicat pe hartă în aplicație, să deschidă poarta folosind telefonul, să conducă înăuntru și să aibă un spațiu liber, rezervat pentru următoarea pauză, cu gard și facilități sanitare.

Sunt încurajați să fie parteneri în acest program în special cei care au un spațiu mare, dar pe care îl ocupă doar ocazional. Astfel, închirierea unui loc pentru pauze ar putea deveni o sursă suplimentară de venit, efectuată sporadic, de exemplu, în anumite zile ale săptămânii.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare