La 20 de ani de la înfiinţare, organizația Dachser din Austria a ajuns la o rețea puternică cu nouă sucursale, aproape 700 de angajați și cu o cifră de afaceri anuală de 202 milioane de euro.

În Austria, Dachser oferă clienților servicii de logistică, transport, depozitare și servicii personalizate în cadrul celor două domenii de activitate: „European Logistics” și „Air & Sea Logistics”. Filiala este conectată la rețeaua globală Dachser cu 382 de locații în 43 de țări.

Cu ocazia celei de-a 20-a aniversări, Dachser Austria a organizat un eveniment de presă la Himberg. „Suntem mândri de istoria noastră și de progresul din ultimele două decenii”, spune Günter Hirschbeck, Managing Director European Logistics Austria. „Angajamentul față de calitate, inovație și sustenabilitate va continua să ne conducă succesul în viitor. Nevoile clienților noștri au evoluat. Viteza, acuratețea, flexibilitatea și fiabilitatea sunt factori competitivi decisivi pentru ei.”

Deoarece toate locațiile Dachser funcționează conform acelorași reguli și procese, clienții austrieci beneficiază și de acest lucru. „Un avantaj îl reprezintă sucursalele noastre descentralizate, care sunt situate în apropiere regională de clienți. Acest lucru oferă viteză de răspuns, iar echipele de Serviciu Clienți acționează ca primul punct de contact la fața locului. Suntem mândri de istoria noastră și de progresul pe care l-am făcut în ultimele două decenii”, spune Günter Hirschbeck, Managing Director European Logistics Austria.

Locațiile sunt în continuă extindere și modernizare. Anul trecut, Dachser Austria a început extinderea și modernizarea site-ului Himberg, de lângă Viena. În același timp, lucrările de extindere au început din nou în această primăvară la centrul logistic Linz, din Hörsching. „Acest lucru a subliniat încă o dată importanța Dachser Austria, ca un hub logistic în Europa”, explică Hirschbeck.

FOTO: Dachser.com/en/mediaroom

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut