Furnizorul de servicii logistice, Dachser, a finalizat extinderea depozitului său din Hörsching, lângă Linz. Compania a investit circa 4,3 milioane de euro în extinderea capacităților sale logistice. Zona suplimentară de depozitare și logistică are o suprafață de 5.640 m2 și adaugă spaţii pentru încă 10.500 de paleți.

Centrul logistic Linz din Hörsching a fost deschis în 2008 și are o hală de transbordare de 8.000 m2 și o clădire de birouri și administrație cu patru etaje. Depozitul, care s-a deschis în 2017, a fost atașat halei de transbordare existente și a fost extins acum, în 2022, ca urmare a locației sale centrale în Europa și a cererii mari a clienților. „De câțiva ani am observat o nevoie tot mai mare de spații de depozitare și servicii logistice în Linz și în împrejurimi. Pandemia și efectele sale asupra lanțurilor globale de aprovizionare au stimulat, de asemenea, cererea”, spune Michael Rauhofer, director de sucursală Dachser Linz. „Datorită extinderii, putem servi individual nevoile diferite ale clienților noștri. Astfel, facem un pas important către dezvoltarea în continuare a regiunii noastre.”

La Hörsching, Dachser Contract Logistics oferă soluții de logistică personalizate datorită unei rețele dense de depozitare și servicii cu valoare adăugată, precum și conexiuni directe la rețeaua europeană de transport terestru și servicii de transport aerian și maritim. Aici, pe lângă soluțiile IT inteligente și cele mai recente standarde de securitate, au mai fost adăugate zece uși. La final, unitatea va avea în total 120 de porți sau rampe pentru zona de transbordare și depozit.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare