Noua linie a companiei internaționale de logistică Dachser, filiala din Cehia, se îndreaptă spre nordul Germaniei. Conexiunea zilnică directă de la Kladno la Hamburg și înapoi se realizează în suprastructuri schimbabile cu regim de temperatură controlată, oferind astfel posibilitatea de a transporta mărfuri sensibile la temperatura ambientală.

Soluții și pentru industria chimică

În fiecare zi, liniile de colectare pleacă din Republica Cehă către 36 de destinații din întreaga Europă. „Exportatorii cehi folosesc conexiunea noastră rapidă cu Germania pentru volume mai mici de expedieri cu frecvențe de livrare mai mari. Conexiunea este, de asemenea, avantajoasă pentru destinații pe distanțe lungi, deoarece sucursalele cheie germane servesc și ele ca platforme pentru consolidarea mărfurilor către destinații europene mai îndepărtate, cum ar fi Scandinavia”, spune Jan Polter, director de vânzări al Dachser Cehia.

În direcția de import Hamburg-Kladno, această linie de 630 km transportă în mare măsură vopsele care sunt definite ca mărfuri periculoase în conformitate cu acordul ADR, iar temperatura în timpul transportului și depozitării nu trebuie să scadă sub + 5 ° C. Dachser folosește soluția Chem-Logistics adaptată produselor din industria chimică, pentru a efectua astfel de comenzi. 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare