Furnizorul de logistică Dachser își extinde din nou centrul de logistică din Erfurt, Germania, adăugând aproximativ 3.200 m2 de spațiu pentru terminalul de tranzit la depozitul său din apropierea zonei comerciale Thörey. Asta înseamnă că locația Dachser are acum 6.100 m2 de suprafață disponibilă pentru mărfuri industriale și un total de 3.300 m2 pentru alimente. Operațiunile la noua expansiune au început conform programului, la începutul lunii septembrie.
Adăugarea de spațiu la terminalul de tranzit creează 49 de porți suplimentare pentru încărcarea și descărcarea camioanelor. „Extinderea ne permite să facem procedurile și procesele pentru manipularea mărfurilor și mai eficiente”, spune Rimbert Kelber, director general al centrului logistic Dachser din Erfurt. „Investind în viitorul acestei locații, ne asigurăm că în orice moment le vom putea oferi clienților noștri din regiune serviciile logistice de înaltă calitate cu care sunt obișnuiți”, adaugă Alexander Tonn, COO Logistică Rutieră. „Pe lângă faptul că suntem mai bine plasați pentru a face față fluctuațiilor zilnice și vârfurilor de volum, creăm şi condiții ideale pentru creșterea noastră continuă.”
Extinderea depozitului creează zece noi locuri de muncă. În vara lui 2022, Dachser plănuiește, de asemenea, să adauge noi birouri, cu spații sanitare și de depozitare, precum și o sală de ultimă generație pentru pauzele angajaţilor, cu o suprafață totală de 640 m2. „Datorită performanţelor angajaților noștri în timpul și după restricțiile pandemiei, am reușit să ne menținem în mod fiabil capacitatea de livrare. Am fost și rămânem un partener stabil pentru clienții noștri și un furnizor de încredere în regiune.”
Dachser a deschis prima locație în statul german Turingia în 2004 și oferă servicii de logistică pentru clienții din sectoarele industrial și alimentar. Abia anul trecut, Dachser a investit în această locație prin adăugarea unui depozit de 20.000 m2 cu spațiu de birouri la centrul logistic.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare