Dachser Food Logistics are propria sa organizație națională în Belgia de la începutul lunii aprilie. Din Tournai, o comunitate de lângă granița cu Franța, industria alimentară belgiană va fi abordată în mod specific în viitor, cu accent pe soluții de export eficiente și fiabile.

Noua locaţie se va focusa pe soluții de transport către Germania și restul Europei Centrale, precum și către Italia. Timpul de tranzit de 24 de ore către destinatari din Germania poate fi realizat în traficul zilnic. Conexiunea directă la Rețeaua Alimentară Europeană permite, de asemenea, livrare eficientă în toată Europa, cu termene fixe. 23 de membri ai rețelei asigură acoperirea unui total de 34 de țări europene. „Vedem un potențial enorm în Belgia. Cu termenele noastre scurte de livrare, un portofoliu larg de produse și accent pe calitate înaltă, putem face o ofertă nouă, atractivă, industriei alimentare belgiene orientată spre export, cu locația în Tournai”, a declarat Alfred Miller, Managing Director, Dachser Food Logistics. Locaţia se adresează în mod deosebit industriei de cofetărie, dar și producătorilor de carne și mezeluri și de produse lactate și de consum.

Noua locație, care se află la aproximativ 90 km sud-vest de Bruxelles, face parte din regiunea transfrontalieră Lille-Kortrijk-Tournai și permite acoperirea părții de vest a Belgiei. Partenerul de cooperare operațională este Grupul TDL, cu care Dachser lucrează deja îndeaproape în domeniul distribuției. Compania este unul dintre cei mai importanți furnizori de logistică cu temperatură controlată din Benelux și are o rețea extinsă cu trei facilități cross-dock în Belgia. Estul Belgiei va continua să fie deservit de filiala Dachser din Alsdorf, în triunghiul de graniță dintre Germania, Belgia și Olanda.

Markus Biemüller, director Dachser Belgium Food Logistics, adaugă: „Cu noul sediu din Belgia, dorim să convingem industria alimentară belgiană de serviciile noastre de transport și logistică la nivel local. Echipa noastră specializată în export are o rețea puternică în spate și ne vom extinde constant oferta. Ca pas următor, de exemplu, înființăm servicii suplimentare programate zilnic în rețeaua Dachser. De asemenea, este planificată o altă locație în centrul Belgiei.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare