Dachser Food Logistics a deschis o nouă locație în Massalengo, lângă Milano, în regiunea Lombardia. Apropierea noii locații de autostrada A1 le oferă producătorilor de alimente o conexiune rapidă cu toate zonele din Italia, precum și cu întreaga Europă.
Ca principal centru economic al Italiei, Lombardia găzduiește o industrie înfloritoare de producție alimentară. O mare parte din producția de lapte, orez și carne de porc a țării are loc acolo, iar regiunea este responsabilă de o proporție semnificativă din exporturile Italiei. Noua locație Dachser din Massalengo servește în primul rând ca birou de vânzări și servicii pentru producătorii și exportatorii locali. Un partener se ocupă de manipularea mărfurilor. „Deschiderea noii locații de lângă Milano marchează un pas important pentru Dachser Food Logistics în Italia. Aceasta ne întărește prezența pe piața italiană și ne aduce și mai aproape de potențialii clienți”, spune Roberto Specos, Country Manager al Dachser Italy Food Logistics. „Numeroasele companii alimentare din regiune produc bunuri nu numai pentru piața internă, ci și pentru exportul în alte țări europene. Noi le putem oferi un portofoliu de servicii cuprinzător, atât pentru distribuția națională, cât şi pentru importuri și exporturi, acestea fiind sprijinite prin depozitarea la sediul nostru din Verona.”

Noua sucursală din Lombardia va însemna timpi de livrare și de colectare mai scurți pentru regiune. Acest lucru va optimiza transportul de mărfuri în Italia, precum și importurile și exporturile. Locația este conectată la Rețeaua Europeană de Alimente prin hub-ul din Frankfurt, dar și prin legături directe în mai multe țări. Drept urmare, Italia și alte 33 de țări europene pot beneficia de timpi scurți de tranzit.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare