Dachser a încheiat un joint venture cu compania japoneză de logistică Nishi-Nippon Railroad. Dachser Japan KK își va deschide primul birou în Tokyo la sfârșitul anului 2023.

Dachser a încheiat un joint venture cu compania japoneză de logistică Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd. Ca parte a rețelei globale a Dachser, locația japoneză va oferi transport aerian și maritim și va fi conectată la rețeaua de transport terestru a Dachser din Europa. Yves Larquemin, Managing Director Dachser Coreea de Sud, va prelua rolul suplimentar de conducere al Dachser Japonia. „Suntem încântați să facem următorul pas al dezvoltării noastre pe piața japoneză. Clienții din Japonia și din întreaga lume care caută servicii door-to-door fiabile și rezistente vor beneficia de expertiza în logistică a Dachser, de rețeaua globală cuprinzătoare și de sistemele informatice digitale avansate”, spune Edoardo Podestà, COO Dachser Air & Sea Logistics.

Yves Larquemin adaugă: „Japonia este a treia economie din lume și un jucător cheie în industria auto și electronică. Prezintă, de asemenea, un potențial de afaceri enorm pentru produse farmaceutice și medicale. Combinația dintre expertiza specifică sectorului și serviciile conectate la nivel global înseamnă că putem oferi clienților noștri o logistică ce adaugă valoare.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare