Dachser Singapore și-a extins portofoliul de servicii pe ruta SingaporeFrankfurt pentru a include un serviciu zilnic de transport aerian. Clienții vor beneficia de o capacitate sigură cu un timp de tranzit de 72 de ore, dar și de acces la rețeaua de transport european a furnizorului de logistică din Frankfurt.

Dachser Singapore și-a extins portofoliul de servicii pe ruta dintre Singapore și Frankfurt pentru a include un serviciu zilnic de transport aerian.

Aeroportul din Singapore este unul dintre cele mai mari aeroporturi din Asia și un important hub pentru Europa. Livrările care sosesc în Europa la poarta de acces din Frankfurt sunt introduse în rețeaua europeană a Dachser și distribuite către destinațiile europene. Frecvențele mari de livrare permit transportul rapid și fiabil al mărfurilor. Platforma online eLogistics informează clienții despre toate procesele de-a lungul lanțului de aprovizionare și oferă informații în timp real pentru urmărirea expedițiilor.

Clienții de transport aerian pot alege opțiunea suplimentară de rezervare „Sustainable Fuel”, serviciu oferit pe toate rutele pentru o taxă suplimentară, care reduce cu 30% emisiile de gaze cu efect de seră. Pentru a dovedi că s-a achiziționat combustibilul și că reducerea emisiilor de GES poate fi creditată la amprenta de carbon, fiecare client primește la cerere un raport de emisii, precum și o adeverință în anul următor în care se precizează emisiile economisite, cantitatea de combustibil SAF utilizat, anul consumului și baza materiei prime a SAF.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut