Furnizorul de servicii de logistică Dachser investește 4,3 milioane de euro în extinderea depozitului său din Linz. Centrul logistic Hörsching a fost deschis în 2008 și are o hală de manipulare de 8.000 m2 și o clădire de birouri cu patru etaje. Depozitul, care s-a deschis în 2017, a fost atașat halei de transbordare existente și va fi extins în 2022 datorită locației sale centrale în Europa și a cererii mari a clienților.

La Hörsching, Dachser Contract Logistics oferă soluții logistice personalizate datorită unei rețele dense de depozitare și servicii cu valoare adăugată, dar și unei conexiuni directe la rețeaua unică și cuprinzătoare de transport terestru european și serviciile de transport aerian și maritim ale Dachser Air & Sea Logistics. „Ne considerăm norocoși în legătură cu această investiție orientată spre viitor. Odată cu extinderea, putem răspunde cerințelor clienților și mai rapid și mai flexibil și putem lega toate funcțiile logistice aferente de-a lungul lanțului de aprovizionare în mod eficient și rentabil”, explică Michael Rauhofer, director de sucursală al centrului logistic din Linz.

Condiția pentru succesul durabil este un serviciu zilnic de încredere pentru clienți. Pe lângă soluțiile IT inteligente și standardele actuale de securitate, vor fi adăugate încă 10 porți. După terminarea construcției, unitatea va avea în total 120 de porți sau rampe pentru centrul de transbordare și depozit. Acest lucru creează spațiu pentru aproximativ 10.000 de articole.

Investiția pentru proiectul de construcție de 5.640 m2 se ridică la 4,3 milioane de euro. Finalizarea este programată pentru toamna acestui an.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare