Dachser Cehia își extinde filiala din Kladno, la nord-vest de Praga, prin adăugarea unei noi hale de 4.000 m2 de transbordare și a unor birouri administrative. Furnizorul de logistică plănuiește o investiție de aproape 12,6 milioane de euro. Construcția va începe în iulie, urmând ca extinderea să fie finalizată la jumătatea lui 2024.

Noua locație Dachser Republica Cehă extinde filiala existentă în zona industrială Kladno. Clădirea administrativă cu două etaje va avea birouri moderne și săli de agrement pe o suprafață de 1.340 m2. După finalizare, terminalul de transbordare va acoperi 8.000 m2 și va fi echipat cu 74 de porți de încărcare. Zonele logistice exterioare vor fi, de asemenea, extinse semnificativ. Site-ul Dachser va oferi un total de 18.500 m2 de suprafață de transbordare cu 90 de porți de încărcare și aproape 4.500 m2 de spațiu administrativ.

Tehnologiile durabile sunt utilizate în construcție în conformitate cu așa-numitul Standard Dachser, care se aplică tuturor clădirilor proprii ale companiei din întreaga Europă. De exemplu, pe acoperișul noii clădiri va fi instalat un sistem fotovoltaic, care va furniza energie pentru funcționarea unităţii, încărcarea vehiculelor de manipulare și stațiile de încărcare electrică pentru vehiculele companiei. „Extinderea filialei Kladno vine în întâmpinarea nevoilor noastre și ale clienților şi ne permite să gestionăm expedierile de grupaj în toată Europa mai rapid și mai eficient”, spune Jan Pihar, Managing Director European Logistics Dachser Cehia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut