Dachser investește în sucursala sa din Willebroek, lângă Anvers (Belgia), pentru a-şi extinde facilitățile de cross-docking și parcarea. Proiectul a fost demarat în această vară și este planificat să se finalizeze până la sfârșitul anului.

Actuala unitate de cross-docking, care se întinde pe 7.000 de metri pătrați și are 68 de docuri de încărcare, va fi extinsă în lunile următoare cu 2.000 m2 și 19 docuri, aducând suprafața totală la 9.000 m2 şi 87 de docuri de încărcare. Parcarea va fi, de asemenea, extinsă cu 7.500 m2. „Creșterea activităților europene de grupaj, care au determinat mutarea în aceste noi sedii în 2014, a continuat și acum este timpul pentru a doua fază de construcție”, spune Frans van Bedaf, directorul sucursalei Dachser din Willebroek. „Angajamentul și expertiza logistică a celor 115 angajați au dus la creșterea și succesul sucursalei.”

Aat van der Meer, director general al Dachser Benelux, se referă la ultimii ani cu un sentiment de satisfacție. „Datorită locației centrale în rețeaua Dachser, Belgia este o verigă importantă pentru traficul de mărfuri în Europa. Odată cu creșterea constantă a sucursalei, care este situată aproape de portul Anvers, continuăm să ne consolidăm rețeaua în Belgia și regiunea Benelux. În plus, le putem oferi clienților o soluție completă care combină transportul rutier cu transportul aerian și maritim.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare