Prin deschiderea unui nou birou de vânzări în Örebro, furnizorul de logistică Dachser își extinde prezența în centrul Suediei. Mai mult, Carl-Johan Westas a fost numit noul Country Manager Sweden European Logistics pentru a consolida echipa de management a companiei în regiunea nordică.

În ciuda provocărilor economice, cum ar fi întreruperile lanțurilor globale de aprovizionare cauzate de pandemie și impactul asociat asupra pieței comerciale, Dachser Suedia crește constant. Pentru a consolida organizația și a continua să crească şi pe viitor, compania de logistică plănuiește să adauge un birou de vânzări în Örebro în 2022. Astfel, afacerile vor fi extinse treptat în partea centrală a Suediei, care este o bază logistică puternică. Prin stabilirea în regiune, Dachser Sweden va conecta zona dintre Mälarregionen și Värmland la rețeaua sa europeană de logistică. „Extinderea la Örebro este un pas firesc pentru Dachser Suedia. În afară de zonele pe care le acoperim deja, Örebro este regiunea în care vedem cele mai mari volume”, spune Thomas Wennborg, director al sucursalei din Stockholm și responsabil pentru extinderea la Örebro.

Ca un alt rezultat pozitiv, structura de management a țării a fost întărită prin numirea lui Carl-Johan Westas în funcția de Country Manager Suedia European Logistics începând cu 1 ianuarie 2022. Acesta este responsabil pentru cele patru sucursale europene ale Dachser Suedia (Malmö, Jönköping, Göteborg și Stockholm). „În Suedia, nu suntem încă unul dintre cei mai mari jucători din piaţă, în comparație cu dimensiunea Dachser din Europa. Scopul nostru este extinderea în continuare a amprentei Dachser în Suedia – cu rețeaua sa de logistică europeană, conexiunile sale cu piețele globale și, evident, cu serviciile locale”, spune Carl-Johan Westas.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare