Dacia Spring a fost desemnată „The Best Buy Car of Europe 2022” de către Juriul European AutoBest, format din jurnalişti din 32 de ţări europene. Juriul, care a votat Dacia Spring drept cea mai bună și accesibilă mașină, a onorat, pentru prima dată în istoria sa de 21 de ani, un vehicul complet electric drept câștigător.

Lansată la sfârșitul lui martie 2021, Dacia Spring a primit peste 43.000 de comenzi. Există un motiv foarte important pentru acest succes: Spring face transportul integral electric ușor, accesibil și oferă utilizatorilor tot ce ar putea avea nevoie (navigație, aer condiționat, geamuri electrice, smartphone etc.) la un preț de neegalat în Europa.

Sub aspectul unui SUV compact, se află un interior mare și spațios pentru patru persoane, un motor electric eficient și de încredere și o autonomie de până la 305 km (230 km în ciclu mixt omologat WLTP).

Denis Le Vot, CEO al Dacia & Lada Brands, a declarat: „Suntem foarte fericiți că am câștigat premiul AutoBest 2022. Acest premiu confirmă hotărârea Dacia de a oferi întotdeauna clienților săi ceea ce este cu adevărat semnificativ pentru ei. Accesibilă oricui, Dacia Spring se adapteaza foarte bine vremurilor. Mulțumesc membrilor juriului AutoBest pentru că ne-au încurajat să continuăm pe această cale.”

Pe lângă premiul Best Car to Buy in Europe 2022, Dacia Spring a obținut rezultate de succes la EcoBest Challenge 2021, organizată de AutoBest în noiembrie anul trecut, printre care:

– autonomie 221 km in ciclu mixt (omologare WLTP 230 km)

– autonomie de rulare 31 km cu rezerva de energie 0% pe panoul de bord

– eficiență energetică de 8,25 km/kWh – cea mai bună valoare măsurată dintre cele 15 vehicule testate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut