DAF a atins o piatră de hotar: a vândut camionul cu numărul 50.000, din noua generaţie, în cel mai rapid timp posibil din istoria sa. Vehiculul cu numprul 50.000, un DAF XG alb, a fost livrat oficial clientului olandez Kleijn Transport.

DAF XD, XF, XG și XG+ din noua generaţie sunt singurele camioane de pe piață de până acum care respectă noile reglementări europene Mass & Dimensions, care permit un design al vehiculului mai aerodinamic și mai spațios, scrie Motor Transport. „Niciodată în istoria noastră de 95 de ani nu s-a atins impresionantul reper de 50.000 de camioane atât de repede de la lansarea pe piață”, a declarat Harald Seidel, președintele DAF Trucks. „Acest lucru ilustrează succesul camioanelor noastre DAF de nouă generație. Astfel sunt recunoscute caracteristicile excelente ale vehiculelor și calitatea de vârf în industrie pe care angajații noștri o oferă clienților în fiecare zi.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut