Beijing Foton Daimler Automotive (BFDA), societatea mixtă 50:50 a Daimler Truck Holding AG și Foton Motor, a sărbătorit primele camioane Mercedes-Benz produse la nivel local cu o ceremonie de inaugurare la noua fabrică din Huairou, Beijing. Unitatea se întinde pe o suprafață de peste 400.000 de metri pătrați și oferă o linie de producție flexibilă și scalabilă.

Portofoliul BFDA la noua fabrică din Huairou cuprinde două linii de autotractoare, ambele dezvoltate pe baza modelului emblematic Mercedes-Benz Actros. De la lansarea primei generații Actros în 1996, peste 1,5 milioane de unități ale modelului au fost vândute în întreaga lume.

Mercedes-Benz Actros de la BFDA vine cu motorul OM471 de a treia generație, ca alegere de referință pentru eficiența optimizată a transportului. Modelul Mercedes-Benz Actros C este alegerea de upgrade pentru clienții cu modele logistice flexibile. Ambele linii de produse sunt proiectate conform standardelor Mercedes-Benz Trucks pentru a servi în mod fiabil nevoile clienților din China.

Paralel cu modelele de tractoare Actros și Actros C produse la nivel local, importul camioanelor Mercedes-Benz în China continuă, concentrându-se pe afacerile de șasiu pentru aplicații speciale, cum ar fi stingerea incendiilor, betoniere și chiar vehicule de agrement. În plus, marca existentă Auman rămâne o bază solidă pentru societatea mixtă BFDA a Daimler Truck.

Modelele Mercedes-Benz Actros și Actros C produse la nivel local sunt așteptate să fie gata de livrare către clienții din China în noiembrie 2022.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare