Anul acesta, producătorul de camioane Daimler Truck caută să ocupe 2.800 de locuri de muncă temporare în producția și logistica din Germania, astfel încât să acopere lipsa disponibilităţii forţei proprii de muncă în perioada concediilor de la vară.

Potrivit unui comunicat al companiei, şi în acest an, Daimler Truck are multe locuri de muncă disponibile temporar în locațiile sale din Germania. Producătorul de camioane eliberează în mod tradițional forța de muncă permanentă în timpul sezonului de concedii şi angajează lucrători temporari. Cei aproximativ 2.800 de angajați căutaţi vor lucra în producția și logistica Mercedes-Benz. „Cu acest prilej, tinerii obțin o gamă largă de informații despre companie și își fac primele contacte profesionale. Iar toate acestea cu o remunerație atractivă”, spune Jürgen Hartwig, membru al Consiliului de Resurse Umane la Daimler Trucks.

În unele fabrici, lucrătorii temporari, de vacanţă, intră în serviciu începând cu luna martie. Cu toate acestea, majoritatea vor sprijini lucrările doar în lunile de vară, respectiv din mai până în septembrie 2023.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare