Potrivit unui comunicat al Poliţiei Naţionale din Danemarca, de la introducerea noii legi privind confiscarea maşinii în cazul în care şoferul o conduce iresponsabil, respectiv de la 31 martie până la 1 august, au fost confiscate 428 de vehicule.

Confiscarea mașinii este posibilă chiar şi în cazul în care nu a fost condusă de proprietar, însă până în prezent poliţia nu a dezvăluit câte dintre cele 428 de vehicule confiscate sunt deținute de altcineva decât șoferul.

Se ştie însă că, până la jumătatea lui iunie, din cele 237 de vehicule confiscate, 94 erau deținute de altcineva decât cel care conducea mașina, adică aproape 40% din vehiculele confiscate.

Menţionăm că, printre comportamentele iresponsabile, care atrag încălcarea gravă a regulilor de circulaţie, sunt considerate depăşirea vitezei de două ori peste limita maximă pe autostradă şi o alcoolemie extremă de peste 2 la mie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut